Magazine

Alle laatste informatie over Dentale Fotografie samengevat in een magazine. Welke camera's zijn er beschikbaar, hoe werk je met hulpmiddelen, interviews, nieuwtje en nog veel meer in een bewaar magazine. 

Interviews

Ricardo Ophof, Marco Cune, Celina Klapper, Edris Rasta, Lies Ligtvoet en Niek van de Venne hebben allemaal iets met dentale fotografie. Als opleider, tandarts, orthodontist, tandtechnicus of eigenaar van een fotowinkel zijn al deze geinterviewden bezig met het vastleggen van intra-, en extra orale opnamen, ieder op zijn of haar eigen manier. Lees wat ze doen en hoe ze door dentale fotografie samenkomen in het magazine.

Instructies & Informatie

Verspreid door het magazine staan diverse intructies over het gebruik van hulpmiddelen. Informatie over mondspiegels, werken met wanghaken en een contrastor. Aangevuld met Informatie over Portret, Maximaal, Lateraal, Occlusaal en de standaard instellingen voor een spiegelreflex of systeemcamera completeren alles wat je moet weten om goede dentale foto's te maken.

Blogs

Wanneer je aan de gang gaat met dentale fotografie zijn er ook aanverwante zaken waar je rekening mee moet houden. Ergonomie, AVG, Informed consent en hygiene worden in blogs beschreven door toppers op deze vakgebieden. Maar ook een blog over een cross polarized filter en kleurbepalen met een digitaal bestand komen aan de orde.

Magazine kopen

Het magazine is online verkrijgbaar via Foto Grijpink. Door te klikken op de link kom je op de website van foto Grijpink. Wil je meer informatie over het aanschaffen van een camera set voor Dentale Fotografie bel ze dan op voor de actuele prijzen en hoor of een en adner leverbaar is.