#AJIHB

AlsjeinHeterenbent is een project waarbij ik het dagelijkse leven in Heteren een jaar lang heb gefotografeerd (4 september 2017 - 4 september 2018). De buurten, de winkels, het industrieterrein, de uitzichten, oude en nieuwe gebouwen. Allemaal beelden om het Heteren en de veranderingen van nu te documenteren.

Fotoboek

Op 16 november 2018 is tijdens de boekpresentatie in Café41 in Heteren het eerst exemplaar overhandigd aan burgemeester van Asseldonk. Van het boek zijn 300 exemplaren in eigenbeheer uitgebracht. Het gaat om een luxe uitgave van hoge kwaliteit met 176 bladzijde in een formaat van 300x245mm. De boeken zijn te koop in Heteren bij Fonteijn Bloemsierkunst. Het betreft een eenmalige uitgave voor de prijs van €34,95 (Op=Op)

Bestellen

Het is ook mogelijk om het fotoboek met 324 foto's van het dorp Heteren te bestellen. Dat kan door het contactformulier op deze website in te vullen. 

Foto aan de muur

Wil je graag een foto uit de serie voor thuis aan de muur dan zijn diverse werken te bestellen via "Werk aan de Muur". Staat de gewenste foto er niet tussen laat het dan weten via het contactformulier.