Privé cursus Dentale Fotografie

Krijg één op één les in dentale fotografie van Daan vaan Oort. In mijn studio in Oosterbeek is het mogelijk om alles wat u altijd al wilde weten over dentale fotografie te vragen en uitgelegd te krijgen. Alle dentale camera's , spiegelreflex met accesoires, Shofu Eyespecial CIV, DentalEyePad en de Medial-D zijn aanwezig om mee te testen en fotograferen.

Mogelijkheden

De cursus/workshop duurt 4 uur waarin naast het gebruik van diverse camera's of u eigen camera uitleg wordt gegeven over wanghaken, spiegels, retractors en ergonomie. In overleg kan de privécursus op elke gewenste tijd en dag worden afgesproken. Er is vooraf geen voorbereiding nodig.

Groepsgrootte

Het maximaal aantal deelnemers is 2. Het is mogelijk een assistent mee te nemen naar de deze cursus tegen een aantrekkelijk tarief. Neem contact op via het formulier en vraag naar de mogelijkheden.

Doelgroep / Niveau

Deze cursus is bedoeld voor de tandarts, kaakchirurg, mondhygiënist, tandartsassistent en/of tandtechnicus. Er is geen speciale vooropleiding vereist.

Materiaal

In de studio is alle materiaal aanwezig. Uiteraard mag ook de eigen apparatuur worden meegenomen. Ook de reinigings materialen aanwezig en kan er hygiënisch worden gewerkt.

Cursusruimte

De cursus wordt gegeven in mijn studio in Oosterbeek. 

Afspraken

  • Afspraken over datum en tijd worden gemaakt via de mail
  • Kosteloos afzeggen kan tot 2 weken voor de afgespoken datum, daarna wordt 50% van de fee berekend
  • Koffie, thee en koek zijn inbegrepen
  • Er is een certificaat aan het einde van de cursus